0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Spy Valley Wines

Spy Valley Wines hör till Johnson Estate som ligger på terrasserna till floden Omaka på södra sidan av Wairau Valley i Marlborough.
Johnson Estates vingårdar är på 150 ha och här odlas åtta olika druvsorter. Vingårdsansvarige är Andrew Higgins och vinifiering sköts av Art Mackenzie, med assistans av Jayne Grigg. Mackenzie har över tio års erfarenhet av vinodling och vurmar speciellt för Pinot Noir och de aromatiska druvsorterna.

Vinregionen Marlborough är Nya Zeelands största och ligger på nordöstra udden av Sydön. Soltimmarna är fler här än i något annat vindistrikt och den steniga väldränerade marken skapar perfekta förutsättningar för vinodling. På den mark som är alltför stenig har Spy Valley Wines i stället planterat mer än 2 000 olivträd.

Spy Valley och deras viner har under åren vunnit flera priser bland annat blev Spy Valley utnämnd till "Wine Producer of the Year", Nya Zeeland på 2010 års International Wine & Spirits Competition Awards ceremoni i London.

Namnet Spy Valley är en skämtsam benämning på Waihopai Valley där en stor satellitkommunikationsbas bedriver sin inte så hemliga spionverksamhet.

Satellite Sauvignon Blanc Vitt vin, Nya Zeeland , 95:- inkl moms
Spy Valley Iced Sauvignon Blanc Sött vin, Nya Zeeland , 119:- inkl moms
Spy Valley Pinot Noir Rött vin, Nya Zeeland , 174:- inkl moms
Spy Valley Riesling Vitt vin, Nya Zeeland , 144:- inkl moms
Välkommen till Oenoforos AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år