0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Palmer & Co

Sju druvodlande kollegor bestämde sig för att bilda kooperativet Producteurs des Grands Crus de Champagne i Avize 1947. Under ledning av Henri Foureur och Jean Quendardel utvecklades kooperativet och flyttade 1959 från Avize till centrum av Reims. Genom förvärv av champagnehuset H Goulet och tre angränsande egendomar fick man då tillgång till stora underjordiska källare och grottor där man idag lagrar sina viner.

1967 bytte man namn till Societé Coopérative de Productuers des Grands Terroirs de la Champagne - känt som Palmer & Co. Idag ingår fler hundra odlare i kooperativet och tillsammans äger de över 400 ha vinodlingar.

Sedan 1985, då produktionen överskred en miljon flaskor har man kontinuerligt investerat i vad som blivit en av de mest moderna och högteknologiska vinifikationsanläggningarna i Champagne. Bland annat var man först med att anskaffa den nya Coquard-pressen och har i dag åtta sådana. Expansionen har fortsatt med förvärv av källare och byggnader på rue Champ de Mars som kommer att fördubbla den nuvarande lagringskapaciteten.

Även om Palmer & Co satsar mycket på högteknologisk utrustning är det en annan känsla när man kommer ner i källaren. Där andas tradition och erfarenhet betyder allt. Den personal som arbetar här lär sig från generationen innan för att kunskapen om de traditionella metoderna så viktiga för Champagne-husets framgång.

Amazone de Palmer Brut Champagne, Frankrike , 1 101:- inkl moms
Palmer & Co Blanc de Blancs Champagne, Frankrike , 391:- inkl moms
Palmer & Co Blanc de Blancs magnum Champagne, Frankrike , 982:- inkl moms
Palmer & Co Blanc De Noirs Champagne, Frankrike , 499:- inkl moms
Palmer & Co Brut Réserve Champagne, Frankrike , 331:- inkl moms
Palmer & Co Brut Réserve halvflaska Champagne, Frankrike , 209:- inkl moms
Palmer & Co Brut Réserve Jeroboam Champagne, Frankrike , 2 499:- inkl moms
Palmer & Co Brut Réserve Magnum Champagne, Frankrike , 829:- inkl moms
Palmer & Co Brut Réserve methuselah Champagne, Frankrike , 5 899:- inkl moms
Palmer & Co Extra Réserve Champagne, Frankrike , 349:- inkl moms
Palmer & Co Rosé Brut Champagne, Frankrike , 479:- inkl moms
Palmer & Co Vintage 2016 Champagne, Frankrike , 411:- inkl moms
Palmer & Co Vintage Brut 1500ml Champagne, Frankrike , 1 102:- inkl moms
Välkommen till Oenoforos AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år