0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Giulio Cocchi

Giulio Cocchi Spumanti var en entusiastisk konditor i Asti, som redan 1891 startade företaget. Han utökade sin konditorverksamhet till att omfatta likörtillverkning och mousserande viner. Han experimenterade med sina egna privata recept och kryddade sina drycker med olika örter.
Vid sekelskiftet hade två av recepten blivit allmänt kända Barolo Chinato och Aperitivo Americano. 1913 hade han öppnat 5 affärer i Piemonte och intresset för hans viner och likörer gjorde att hans namn blev känt även utanför Italiens gränser. Nu exporterade han även till New York, till italienska kolonier i Afrika och till Venezuela. Numera hamnar Cocchis produkter ofta på de trendiga barerna runt om i världen.

Företaget har fortsatt med det hantverksmässiga arbetssättet i sin produktionen i kombination med modern teknik. Företaget har fortsatt med den hantverksmässiga karaktären i sin produktion i kombination med modern teknik. Den gamla vinkällaren i Asti är exempelvis fortfarande i bruk för lagring. Idag består Giulio Cocchis kundgrupp av speciella vinshopar och exklusiva restauranger.

Aperitivo Americano Starkvin, Italien , 269:- inkl moms
Aperitivo Americano Rosa 750ml Starkvin, Italien , 254:- inkl moms
Barolo Chinato Starkvin, Italien , 409:- inkl moms
Lucia Choklad Starkvin, Italien , 89:- inkl moms
Storico Vermouth di Torino Starkvin, Italien , 269:- inkl moms
Välkommen till Oenoforos AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år