0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

G P Winery

Matthias Gaul och Gerd Stepps familjer har odlat druvor och gjort vin i regionen Pfalz i Tyskland i många generationer. Matthias Gaul driver familjeegendomen i Asselheim. Gerd Stepp har spenderat de senaste 20 åren som vinmakare och konsult i Storbritannien, Italien, Nya Zeeland, Sydafrika och Zimbabwe.

Efter år av erfarenhet från lokal och internationell vinproduktion slog Matthias och Gerd sina påsar ihop och startade ett eget vinmakarprojekt under namnet GP Winery där de fokuserar på innovation, kvalitet och stil med en internationell konsument i åtanke.

Vinmakarteamet förstår och framhäver vikten av vingårdens läge, noggrann skötsel av rankornas lövverk och en grön skörd, allt för att höja vinets kvalitet. Arbetet i vinkällaren är modernt men med minimal påverkan, allt för vinets bästa. Gerd Stepps familj har odlat druvor och gjort vin i regionen Pfalz i Tyskland i många generationer. Gerd Stepp har spenderat de senaste 20 åren som vinmakare och konsult i Storbritannien, Italien, Nya Zeeland, Sydafrika och Zimbabwe. Med sin gedigna erfarenhetet, såväl lokalt som internationellt startade Gerd ett eget vinmakarprojekt under namnet GP Winery.

Mineralstein Riesling Vitt vin, Tyskland , 119:- inkl moms
Stepp Pinot Noir Rött vin, Tyskland , 159:- inkl moms
Stepp Riesling Vitt vin, Tyskland , 137:- inkl moms
Stepp Scheurebe Beerenauslese Sött vin, Tyskland , 159:- inkl moms
Välkommen till Oenoforos AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år