0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Angelini Wines & Estates

År 2011 fick Tenimenti Angelini ägorna – Val di Suga, Tenuta Trerose, San Leonino i Toscana, Cantina Puiatti i Friuli (och sedan Fazi Battaglia från Marche 2015) – sällskap av Cav. G.B. Bertani, den historiska vingården Valpolicella.

Efter övertagandet – 2014 – bytte koncernen namn till Bertani Domains, ett beslut som dikterades av betydelsen av varumärket Bertani, som är mycket igenkännligt och uppskattat både i Italien och utomlands.
År 2022 har Angelini återigen blivit en nyckelaktör i vinvärlden och det nya företagsnamnet bekräftar dess målsättning att fortsätta investera i vinsektorn med det nya namnet Angelini Wines & Estates.

Det nya namnet stärks av värderingar som alltid har inspirerat Angelini Industries, som är kopplade till tanken att ta hand om. Av människor och familjer, uppenbarligen, men också av territorier genom att öka deras värde genom respekt för jordbrukslandskapet och lokala samhällen, genom att producera viner som troget tolkar de olika produktionsområdenas unika karaktär.

Det nya varumärket förenar företagen som tillhör gruppen – Angelini Pharma, Angelini Consumer, Angelini Technologies, Angelini Beauty, Angelini Wines & Estates.

Al Limite Chianti Classico Rött vin, Italien , 239:- inkl moms
Brunello di Montalcino Val di Suga Rött vin, Italien , 279:- inkl moms
Puiattino Pinot Grigio Vitt vin, Italien , 124:- inkl moms
San Leonino Governo Rött vin, Italien , 179:- inkl moms
Simposio Vino Nobile di Montepulciano Rött vin, Italien , 335:- inkl moms
TreRose Vin Santo di Montepulciano Sött vin, Italien , 399:- inkl moms
Välkommen till Oenoforos AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år