0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Oenoforos är ett av Sveriges mest innovativa företag i vinbranschen.
 Vi importerar, producerar, marknadsför och distribuerar förstklassiga viner från de viktigaste vinländerna i världen. I portföljen finns ett brett urval av
viner från Europa och nya världen med länder som Sydafrika och Australien.
Med mottot "väl valda viner” & prisvärdhet som ledstjärna erbjuds kvalitetsvin från hela världen.Under åren har Oenoforos lanserat många viner som har vunnit svenskarnas hjärtan, bland de mest sålda vinerna finns Umbala, Zumbali, Il Conte och Mauro. Oenoforos arbetar för en konstant hög kvalitet och har prisvärdhet som ledstjärna. 

VD och grundare av Oenoforosgruppen är Takis Soldatos. Takis utnämndes till ”Årets Dryckesprofil 2010” för sitt arbete som pionjär och innovatör i den svenska vinbranschen och år 2002 vann han även Allt om Mats stora utmärkelse ”Gyllene Glaset”.

I Oenoforosgruppen ingår även importören Carovin, som representerar vinagenturer från välrenommerade producenter från hela världen, samt Nordic Sea Winery, en av världens mest moderna vinanläggningar. 

OENOFOROS  & NORDIC SEA WINERY 
2008 startade Oenoforosgruppen Nordic Sea Winery i Simrishamn med syfte att skapa ett ultramodernt vineri och produktionsanläggning. På Nordic Sea Winery förädlas, lagras och buteljeras viner från hela världen innan de släpps på marknaden. 

Nordic Sea Winery är byggt för att klara Sveriges stränga livsmedelsregler och hygienkrav. Idag sysselsätter vineriet och produktionsanläggningen ca 80 personer.

I juni 2014 öppnade Nordic Sea Winery upp för allmänheten för att tillmötesgå det stora intresset som finns av att lära sig mer om vinproduktion. Besökarna erbjuds guidade turer av vineriet, vinprovning samt möjlighet att ta ett glas vin och äta i restaurangen.

Om märkning och tillsatser.
Angående märkning och tillsatser i vin så följer vi och våra underleverantörer Europeiska Unionens regelverk. Bäst beskrivning inom detta område hittas på Systembolagets hemsida.
HÄR!

Välkommen till Oenoforos AB Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år