ORLANDO ABRIGO
DOLCETTO D'ALBA

Hotellrevyn nr 2 2013: 14 fräscha vinval i vår!

Allt om Mat 9 oktober 2012: Mer än prisvärt!

Allt om Mat 23 augusti 2012: Mer än prisvärt

Allt om Vin nr 7 2012: Bästa köp!


Hus & Hem nr 6: Vintipset, Charlotte Sjögren, sommelier på Icakuriren, tipsar om det bästa vinet just nu! Norditalienskt rödvin med angenäm struktur utan sträv känsla, pigg och avvägd syra och förföriska dofter av intensiva körsbär, kaffe, mörk choklad och sötlakrits. Passar till färsrätter, rökt fläsk och vildsvin, liksom till rotsaksgratäng och prat.

Tasteline: 3 sjärnor, Perfekt rödvin till gräddig pastarätt när helst i veckan. Vinet är ungdomligt med pigg syra och karaktär av körsbär, örter, plommon samt lite tobak. Dolcetto heter druvan och som odlas frekvent i Albaområdet beläget i det större distriktet Piemonte.
http://www.tasteline.com/dryck/Sok-Vin/244051


Allt om Mat nr6/2012: Prisvärt


Livets Goda #4 2012: Stark rekommendation, bra kvalitativt vin.

DN lördag 14 april 2012: Bästa köp!

ICAKURIREN NR 16, 16 APRIL 2012: Välstrukturerat med läckra, strama toner av körsbär, kaffe, choklad och sötlakrids. Till lamm och vildsvin.