PALMER & CO
PALMER & CO BRUT RÉSERVE HALVFLASKA

Dagens Nyheter Lördag #39 20 December 2014: Minnesvärt!
"bra producentkooperativ med flera olika champagner på Systembolaget. I halvflaskformat finns deras årgångslösa brut som görs på hälften chardonnay och hälften blå druvor. Klassisk champagne med gult äpple, citron och mariekex. Spana även in Palmer Blanc de Blancs 2008 för ett vin med lite mer av allt"

Dina Viner Professional Edition Årg 5, 2009-01
Doften är rik med solmogen frukt, persikor, aprikoser, bröd och mineraler. Smaken är djup, rik och fyllig med solmogen, generös frukt, bra balans, fin syra och inslag av päron, persikor, havre, bröd, smultron, rostade nötter och mineraler. En rund, rik och bussig champagne med öppen, generös frukt, begynnande mognad och lång, aromatisk eftersmak. Drick 08-11. 90 poäng (++)

Dina Viner, december 2007.
90 poäng: Enastående. (++) Fynd
"Doften är rik med solmogen frukt, persikor, aprikoser, bröd och mineraler. Smaken är djup, rik och fyllig med solmogen, generös frukt, bra balans, fin syra och inslag av päron, persikor, havre, bröd, smultron, rostade nötter och mineraler. En rund, rik och bussig champagne med öppen, generös frukt, begynnande mognad och lång, aromatisk eftersmak."

DN, 2 dec. 2007
Bästa köp!